NEC Logo
Logo
NEC Logo
Mijn winkelwagen
(Artikelen)
Geen producten gevonden

Registreren

Heeft u nog geen account? Maak er dan snel een aan! En begin met shoppen!

Bedrijfsinformatie


DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR

Textiel laten bedrukken in Nijmegen? Dan ben je bij Kwestievanlef aan het goede adres. Kwestievanlef Textieldrukkerij is al bijna 9 jaar een begrip & gevestigd in het centrum van Nijmegen. Wel te verstaan in de ringstraten van Nijmegen, in de Betouwstraat op nummer 40. De winkel/ drukkerij is 6 dagen in de week geopend om zo de klant de gelegenheid te geven drukwerk langs te kunnen brengen & op te halen wanneer het hun uitkomt. Tevens zijn we op donderdag tot en met 9 uur ‘s avonds open. De winkel ligt erg centraal in het centrum & is makkelijk te bereiken. U kunt de fiets of auto voor de deur kwijt. En bent u met het openbaar vervoer, de bus stopt om de hoek & het station ligt op 5 minuten afstand van de winkel.

Binnen de drukkerij is een grafische studio aanwezig, waar we u kunnen helpen om uw ideeën te verwezenlijken. Of het nu een logo omzetten is naar een juist bestandsformaat, of een logo maken is van wat losse elementen of het bijsnijden van een foto, we doen het graag voor u en ook nog kosteloos. Dit om te zorgen dat u gelukkig de deur uitgaat. Wij bewaren al de gebruikte bestanden & slaan deze op in een veilige database. Zodat u bij een herhaalorder uw bestanden niet meer hoeft mee te nemen & we u sneller kunnen helpen. We maken op al onze computers gebruik van de nieuwste software pakketten. We kunnen u helpen op onze mac computers of op onze pcs. Net wat u fijner vind. Als u in de winkel het drukwerk komt doornemen, nemen we alles met u door. We meten alles in, bepalen de posities & de starthoogtes. Tevens denken we met u mee, om er voor te zorgen dat het drukwerk mooi uitkomt. Voordat u naar huis gaat krijgt u alle afspraken die we met u gemaakt hebben nog mee op papier. Zodat u thuis altijd alles kan nalezen.

Tevens is er een grote fotostudio aanwezig waar we de proefdrukken van uw te bedrukken textiel maken. Dit om er voor te zorgen dat u een goed beeld heeft wat u kan verwachten. En hoe het eruit komt te zien. En u niet voor verrassingen komt te staan. Tevens maken we na afloop vaak nog foto’s van het drukwerk. Dit om andere klanten te inspireren op onze inspiratie pagina. En u extra exposure te gunnen.


Kwestievanlef Textieldrukkerij Nijmegen
In de Betouwstraat 40
6511 GD Nijmegen

Email; [email protected]
Telefoon; 024-3605753
Whatsapp; 06 460 888 62

Openingstijden
Maandag GESLOTEN
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00 
Donderdag 10.00 - 21.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag GESLOTEN
 
Manage cookies
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x